Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 2 tojás
- 5 dkg kakaópor
- 25 dkg kristálycukor
- 1 csomag csokipuding
- 10 dkg nápolyi
- 1 marék dió apró darabokban
Az első négy hozzávalót 20 percig gőz felett keverjük, majd bele szórjuk a csokipudingot. Még egy kicsit keverjük, majd a legvégén a darabokra tört nápolyit, és diót keverjük bele. Langyos állapotában folpack-kal kibélelt őzgerinc formába töltjük. Hűtőben egy éjszakát, de minimum 2-3 órát tároljuk. Ezután kifordítjuk a formából, és szeleteljük.
Lehet bele keverni zselés cukrot, mazsolát, pisztáciát, stb. A képzeleted és az ízlésed szerint variálhatod a bele kevert magvakat, édességeket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése