2011. február 3., csütörtök

Nápolyis csokiszalámi őzgerincben

Vigyázat! Nem diétás! Adjunk a kalóriáknak! :-)

Hozzávalók:
  • 25 dkg margarin
  • 2 tojás
  • 5 dkg kakaópor
  • 25 dkg kristálycukor
  • 1 csomag csokipuding
  • 10 dkg nápolyi
  • 1 marék dió apró darabokban

Az első négy hozzávalót 20 percig gőz felett keverjük, majd bele szórjuk a csokipudingot. Még egy kicsit keverjük, majd a legvégén a darabokra tört nápolyit, és diót keverjük bele. Langyos állapotában folpack-kal kibélelt őzgerinc formába töltjük. Hűtőben egy éjszakát, de minimum 2-3 órát tároljuk. Ezután kifordítjuk a formából, és szeleteljük.

Lehet bele keverni zselés cukrot, mazsolát, pisztáciát, stb. A képzeleted és az ízlésed szerint variálhatod a bele kevert magvakat, édességeket.

Nincsenek megjegyzések: