2011. április 2., szombat

Kis virágos torta

Ez egy kb. 22 cm átmérőjű tortaformában készült, kisebb méretű torta.
Túl sokat nem is fűznék hozzá. A szokásos piskótából, a szokásos dobos krémmel.
A szalagot a következőképpen lehet rá rögzíteni:
Vágjuk a szalagot a megfelelő hosszúságúra, majd nedvesítsük meg meleg vízzel. Húzzuk végig az ujjunkat a szalagon, hogy eltávolítsuk a felesleges vizet. Helyezzük a szalagot a torta köré a torta hátánál, vagy egy olyan pontnál kezdve, ami nem lesz túlságosan szem előtt. A nedvesség a helyén fogja tartani. Magát a szalag részt egy pötty dzsemmel rögzítettem a szalag csíkra.

Egy munkahelyet váltó, kedves kolleganőmnek készült :-)

4 megjegyzés:

Krisztina konyhája írta...

Gyönyörű lett a torta :)

Ditta írta...

Nagyon szép lett!

fahej-cafe írta...

Köszönöm!

Cecilia írta...

Nagyon elegáns!