- Nanááá!!!
Nosztalgia a Planétásból.
Hozzávalók:
- 12 dkg csokoládé
- 6 dl tejszín
- 3 tojássárgája
- 1 vaníliás cukor
- 12 dkg porcukor
- őszibarack befőtt
2.) 2 dl tejszinből a 3 tojássárgájával, reszelt csokoládéval, vaniliával, a cukorral forró vizgőz fölött krémet készítek. A kihűlt krémmel lazán összekeverem a tejszínhabot.
A masszát folpackkal kibélelt őzgerinc formába töltöm, és mélyhűtőben 3-4 órahosszát fagyasztom.
3.) A formát kiveszem, forró vízbe mártott ruhával áttörlöm. A parfét ezután egy előre lehűtött üvegtálra borítom. Tejszínhabbal, csokoládéöntettel, őszibarack befőttel díszítem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése